інвестиційний договір

Договір з інвестором про інвестування в проект зі створення та фінансування виробництва

Інвестиційний договір – це документ, який підтверджує взаємовідносини між інвестором і замовником. У свою чергу договір складається з зобов’язань, які висувають обидві сторони. Таке поняття вперше було використано Верховним судом через те, що часто зустрічались випадки коли партнери не могли поділити між собою прибуток. І ось після безлічі інцидентів, ввели таке визначення і навіть надали перший зразок інвестиційного договору.

Договір інвестування в бізнес має дві сторони – це замовник і інвестор.

Замовник – це людина, яка веде проект, в більшості випадків замовником виступає сам керівник підприємства. На ньому лежить вся відповідальність за кошти, які надав інвестор. Він зобов’язується виконати всі пункти, які містить його зразок договору з інвестором. Замовник повністю несе відповідальність за результат проведеної фінансової діяльності.

Інвестор може бути юридичною або фізичною особою, яка інвестує свої кошти на фінансування проекту. Головною його метою вважається отримання прибутку за свій внесок у виробництво або в сферу послуг.

Процес передачі інвестицій замовнику може здійснюватися по-різному. Перший спосіб: сторони підписують договір інвестиційного товариства і гроші передаються замовнику відразу відповідно до встановлених умов. Другий спосіб: кошти передаються не одразу, а частинами. Залежить це від різних чинників: замовник на стадії розробки інвестиційного проекту не вимагає всієї суми грошових коштів; інвестор не до кінця довіряє замовнику і намагається таким чином захистити свої кошти від втрати.

В даному розділі нашого порталу ми пропонуємо зразки договорів в сфері партнерства та інвестицій. Всі зразки договорів відповідають сучасним вимогам суспільства і бізнесу в сфері ділового партнерства та інвестицій і не суперечать чинному законодавству України.

Також ви можете придбати зразки договорів про партнерство, інвестиції та спільної діяльності, а саме:

Також до уваги пропонумо Збірник договорів про партнерство, інвестиції та спільної діяльності>>>

Всі зразки договорів відповідають сучасним вимогам суспільства і бізнесу в сфері ділового партнерства та інвестицій і не суперечать чинному законодавству України.

Якщо Вам необхідний інший зразок договору, то його можна замовити в адвокатському бюро “Довженко та партнери”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *